Barion Pixel
Gramen logo

Műtrágyaszóró ismertető

MŰTRÁGYASZÓRÓK – MELYIKET VÁLASSZAM?

A DCM termékek valamennyi kereskedelemben kapható műtrágyaszóróval kijuttathatók. Javasoljuk, hogy minden esetben használjon műtrágyaszórót, még a kis területen se szórja kézzel a terméket.

A DCM Spreader Pro professzionális használatra lett kifejlesztve. Pontosabb beállítási lehetőséget nyújt, és a használati útmutató betartása mellett évekig kifogástalanul működik.

A DCM 4200 HO szórókocsi szintén megbízható, időtálló készülék. Kiskertekbe a kézi Handy Green szóró is alkalmazható.

Mielőtt hozzálát a szóráshoz, olvassa el a használati útmutatót, állítsa be a szórót a táblázat szerint, és folyamatosan végezze a munkát. Ügyeljen arra, hogy megállás előtt zárja le a szórónyílást. Lehetőleg kövön, járdán álljon meg, nehogy véletlenül nagyobb mennyiség kiszóródjon. Ha mégis megtörtént, a fölösleges mennyiséget távolítsa el, a maradékot gereblyével oszlassa szét.
Fontos, hogy minden használat után tisztítsa meg a tartályt, a tartály kifolyó nyílása alatti részt és a kerekeket.

Tapasztalataink szerint az Everris Edge Guard műtrágyaszórót sokan ismerik és használják. Az EdgeGuard szóróval is lehet DCM termékeket kiszórni.

A beállításokat megtalálja az Ismertetők – Letölthető ismertetők – Szóró beállítások DCM EVERRIS Szórókra menüpont alatt.