Barion Pixel
Gramen logo
Akció!

Vital Green Gyeptáp (10 kg)

Original price was: 15.293 Ft.Current price is: 14.478 Ft.

DCM VITAL GREEN magas szerves anyag tartalmú, hosszú hatású gyeptáp sportgyepekre. 75-100 napig egyenletesen kapja a növény a fejlődéshez, erősödéshez szükséges tápanyagot.

Raktáron: 400+

SKU DVG 10 Kategóriák ,

Leírás

DCM VITAL GREEN gyeptáp NPK 14-4-8 + 3 MgO + Fe + mikroelemek
MINIGRAN® mikrogranulátum
Speciális szerves trágya, mely egész évben adható a gyep megfelelő tápanyagellátása céljából.
Hatástartam: 75-100 nap
Könnyen felvehető, a gyep számára minden fontos tápanyagot tartalmazó összetétel golfpályák, sportpályák és más gyepfelületek tavaszi tápanyagszükségletének biztosítására. A magnézium és vas a jó fotoszintézist segíti elő, a kálium ellenállóvá teszi a gyepet az időjárás és terhelés által okozott stressznek. A vegetációs időszak minden szakaszában jó hatásfokkal alkalmazható.

A szerves tápanyagok lassan, fokozatosan szabadulnak fel, a talajélet felélénkül, humusz termelődik, a gyökérzet erősödik, ezáltal a növény jobban fel tudja venni a tápanyagot. Így szinte nem marad tápanyag a talajban felhasználatlanul.

MINIGRAN® technológiával készül. Könnyen kezelhető, bármelyik műtrágyaszóróval kijuttatható.

Kijuttatás: általában 35-40 gr/m2, de a kiszórandó mennyiség függ a gyep állapotától, az évszaktól és egyéb körülményektől. A Vital-Greenről útmutatást talál a részletes termékleírásban, ill. kérjen tanácsot DCM szakértőtől.

Csomagolás: 10 kg-os zsákban. Egy zsák kb 250 m²-re elegendő.
Származási hely: Európai Unió

Vital-Green 10 kg részletes, letölthető termékleírása: MEGNÉZEM

További információk

Tömeg 10 kg